Qlik Sense®, az önkiszolgáló adatvizualizáció

Meghökkentő felfedezések adatelemzés közben!

Vizsgáljon bármilyen egyszerű, vagy akár többszörösen összetett adatokat, pillanatok alatt olyan rejtett összefüggéseket fog felfedezni, amelyeknek esetleg a létezésére sem gondolt.

Ismerje meg az adataiban rejlő teljes történetet!

A Qlik Sense használatát bárki el tudja sajátítani a cégénél, mindenki képes lesz rugalmas, interaktív vizualizációkat készíteni és megosztani.

 

Tegye elérhetővé mindenki számára

Egyéni használatra 

A Qlik Sense mindenkié. Az igazgatóé, a döntéshozóké, az elemzőké... Tehát az Öné is! A query alapú BI eszközökkel ellentétben a felhasználók szabadon kereshetnek és fedezhetnek fel meglepő kapcsolatokat.

Adatművelt munkaerő

Kis- és nagyállalatoknak

A kibővített (augmented) intelligencia nem csak a felhasználók adatműveltségét fejleszti, hanem ajánlásokat tesz, folyamatokat automatizál, megérti a kérdéseit és természetes nyelven ad válaszokat rájuk

Rugalmas felhős megoldások

Bárhol, bármikor 

Igazi többfelhős architektúra. Telepítsen bármilyen SaaS kombinációt a helyszínen vagy privát felhőben. Magabiztos skálázás a nagyvállalatokra fejlesztett adatintegrációval, nyílt API-kkal és rugalmas irányítással.

Építsen fel egy saját alkalmazást fél óra alatt, elemezze adatait, hozza meg a legfrissebb adatokon alapuló, legjobb döntéseket!

Intuitív

Egyszerű drag-and-drop felületeken építheti fel rugalmas, interaktív adatvizualizációit. Fedezze fel adatait a smart vizualizáció használatával. Adatait automatikusan hozzáigazítja az Ön által beállított paraméterekhez - nincs szüksége fejlesztőre, adat-tudorra, vagy dizájnerre, nem kell scripteket írnia, vagy komplex SQL kereséseket végrehajtania.

Könnyű elindulni, könnyű fejlődni

Easy start - easy go


Vonja be az alkalmazás használatába csapatának minden egyes tagját. Hasznosítsa maximálisan szakértelmüket, tapasztalataikat, tegye lehetővé, hogy azzal foglalkozzanak, amiben a legjobbak - ne az adatok közötti keresgélés terhelje őket.

Gyors, smart adatbetöltés, adatbiztonság

Varázsló-alapú grafikus funkcionális támogatás segíti a többféle fájltípus többféle forrásból történő betöltését.

Rugalmas biztonsággal kezeli az adatokat bármilyen eszközön.

Product Tour


Képzeljen el egy olyan intuitív elemző eszközt, amivel bármelyik munkatársa képes személyre szabott riportokat, dinamikus dashboardokat készíteni, és a hatalmas adattömegekben rejlő összefüggéseket felismerni, hasznosítani. Döntéseik gyorsabbak, hatákonyabbak lesznek, és mindenki magáénak érezheti,

Ez a Qlik Sense:

Executive dashboard - demó alkalmazás

Nézze meg, hogyan segíti a Qlik Sense a felsővezetést az üzleti teljesítmények átfogó monitorozásában ezzel az interaktív dashboarddal. Egyidejűleg biztosítja a magas szintű rálátást, és teszi lehetővé az elemi adatokig történő lefúrást is. A példában egy sokrégiós viszonteladói modellt működtető FMCG gyártó adatai szerepelnek.

A demó alkalmazás böngészőben futtatható.