SQream DB

A GPU - gyorsított adattárház

Adatok tonnáit kell elemeznie?

A megoldás: a SQream DB - a Terabyte-ok és Petabyte-ok adattárháza

Töltse be és elemezze 100x gyorsabban adatait!

Hogy mi a SQream DB? 90 másodpercben megmutatjuk:

A SQream DB létrejötte a meglévő adattárházak okozta egyre növekvő frusztrációnak köszönhető. Ez az első nagyvállalati szintű teljes funkcionalitású, ANSI SQL réteggel rendelkező GPU gyorsított adattárház, ami nem célszerűtlen technológiai stack-ekre, hanem teljesen új alapokra épít - segítségével kihasználható a GPU ereje, adatátviteli teljesítménye, MPP-on-chip képessége és a teljes SQL adatbázis is.

A SQream DB nem in-memory adatbázis, nem Hadoop-os SQL fordítóréteg, hanem egy olyan önálló adatbázis, amit a memóriánál nagyobb, és folyamatosan növekvő mennyiségű adatokhoz terveztek.

A SQream DB lelke egy olyan oszloporientált adatbázismotor, mely a GPU (grafikus processzor egység) nagy számú processzormagja révén elérhető párhuzamos feldolgozási lehetőségeket messzemenően kihasználja. Egyrészt az adatok betöltésekor az adattömörítés, partícionálás, rendezés és indexelés folyamataiban, másrészt a lekérdezés folyamán az egyes adatcsomagok kitömörítése, szűrése, összekapcsolása és rendezése kapcsán is.

Ilyen módon a SQream adattárház teljesítménye sokszorosan felülmúlja egy hagyományos SQL adatbázis teljesítményét mind az adatfeldolgozás, mind az elemzés során. Ugyanakkor a SQream DB eszközigénye jóval kisebb, így töredék költségráfordítást igényel.

Az ANSI SQL rétegnek köszönhetően a megszokott BI eszközök és alkalmazások továbbra is használhatóak, a már létező SQL szkriptek viszonylag kis mértékű módosítása mellett.

A lekérdezési válaszidők jelentős csökkenése folytán az elemzési teljesítmény számottevően nő.

Bárki képes használni adatbetöltésre, tárolásra és elemzésre.

  • 20x több adat,
  • 100x gyorsabban,
  • a megszokott költségek akár 10%-áért.

Gyorsítsa fel adattárházát, BI elemző rendszerét SQream DB motorral!

Felkeltettük érdeklődését?

Keressen bennünket! Töltse ki az alábbi rövid kérdőívet, hogy mi is felkészülhessünk a megbeszélésre.