Térképészeti  kiegészítő a Qlik Sense-hez és a QlikView-hoz

Nemcsak megbízható geográfiai vizualizációk, de beépített térbeli és földrajzi helymeghatározáson alapuló elemzések jellemzik a Qlik Sense és a QlikView számára készített kiegészítőt. Még a térképészeti adatok között is könnyen feltárja a rejtett összefüggéseket, így magabiztosan hozhat földrajzi elhelyezkedésen alapuló döntéseket.

QLIK GEOANALYTICS

Számos fontos vállalati döntés múlik a helymeghatározáson: telephely kiválasztás, erőforrás-allokáció vagy a kézbesítési idő megállapítása. A térképek vizuális kontextusba helyezik mindezt, így a Qlik felhasználók jól megalapozott döntéseket hozhatnak a helyszínekkel kapcsolatban.

A térképek által nyújtott információk, a táblázatok és grafikonok használata esetén nehezen interpretálható mintákkal szolgálnak, hiszen a térképhasználat a legtöbb felhasználó számára ismerős terep.

Egészítse ki a város és ország adatokat a kívánt geo-információkkal gyorsan és egyszerűen, dobja fel Qlik alkalmazásait, interaktív vizualizációkkal.

A dolgok internete (internet of things - aminek értelmében az intelligens otthonok és elektronikus eszközök, telefonok, mosógépek, autók is felkapcsolódnak a világhálóra) térhódításával egyre több geo-adat termelődik napjainkban - és ez a szám várhatóan nőni fog a jövőben -, melyek kihívás elé állítják a földrajzi információk alapján hozott döntések meghozatalát.

Magas teljesítmény, interaktívan

Automatikus földrajzi adatokból könnyedén készít térképeket, amiket aztán ellát olyan adatvizualizácós rétegekkel, melyekkel gyorsan megérti geoinformációk kapcsolatait. 

Földrajzi információk

A kartográfiai adatok gyors megjelenítésével olyan összefüggések is előkerülnek, amik a táblázatok és grafikonok használata során nem. Hatékonyság menet közben is.

Teljeskörű lokációs adatfeldolgozás

A földrajzi helymeghatározás korszerű technológiájának teljes fegyvertárával biztosítja a Qlik, hogy kartográfiai alkalmazásai minden igényt kielégítsenek. Rugalmas bevezetés, akár felhőben is.

A Qlik az összes Location Intelligence képesség tekintetében #1 minősítést kapott a Dresner Advisory Services 2017 januárjában közzétett Location Intelligence Market Study című tanulmányában. A lényeget a 81. oldalon található 69. sz. ábra foglalja össze.