Qlik BI portfóliónk

Business Intelligence - üzleti intelligencia

Ön is küzd a fontos üzleti kérdések megválaszolásával? Több időt tölt az adatok összegyűjtésével, mint elemzésével? Belefullad a jelentésekbe? Gondja van a felhasznált információk minőségével? Kénytelen a szükségesnél kevesebb adat, tény, információ birtokában meghozni döntéseit? Nehézkes a különböző forrásból származó adatok összegyúrása?

Igen? Akkor a Qlik Sense önnek készült 

Az önkiszolgáló adatvizualizáció

A Qlik®

a vizuális analitikai piac piacvezető szállítója. Szerte a világon mintegy 50,000 vevője számára nyújt intuitív platform megoldásokat önkiszolgáló adatvizualizációkhoz, irányított és beágyazható elemző alkalmazásokhoz és riportoló applikációk készítéséhez.

Széles körben használható, felhasználóbarát üzleti intelligencia megoldásairól ismert. 

Bővebben »

Qlik Sense®

Önkiszolgáló adatvizualizáció

Felhasználóbarát üzleti intelligencia megoldás, számítógépen, telefonon és tableten is. Telepíthető a Qlik saját, biztonságos felhő tárhelyére, de akár on-premise módon is.

Bővebben »

Qlik NPrinting®

Egyszerű megosztás

A vizualizáció és a riportmegosztás találkozása a tömeges információ-áramlással a cégen belül. Rugalmas, dinamikus, időzíthető riportok gyorsan, egyszerűen.

Bővebben » 

QlikView®

Adatvezérelt elemzések

A BI térhódításának zászlóshajója! Érdemei megkérdőjelezhetetlenek, ám napjainkra szinte teljesen átadta a helyét a modernebb, letisztultabb Qlik Sense-nek.

Bővebben »

Qlik® GeoAnalytics

Automatikus földrajzi adatok

Geográfiai vizualizációk és földrajzi helymeghatározáson alapuló elemzések a Qlik Sense és a QlikView számára. Még térképészeti adatok között is feltárja a rejtett összefüggéseket.

Bővebben »

Qlik® Data Integration Platform

Valós idejű adatok

A Qlik DataOps megközelítése az adatok valós idejű betöltésére. Vezető pozíciójuk megőrzése érdekében minden munkatársának szüksége van az adatok gyors elérésére a felhőben. 

Bővebben »

Qlik® Analytics Platform

Határtalan lehetőségek

Megvalósult a fejlesztők álma: egyetlen, biztonságos váz, aminek segítségével a fejlesztés, bővítés, beágyazás is megoldható az applikációkba, a webre, bárhova.

Bővebben »

 

A Qlik-ről röviden

A Qlik® a vizuális analitikai piac piacvezető szállítója. Szerte a világon mintegy 50,000 vevője számára nyújt intuitív platform megoldásokat önkiszolgáló adatvizualizációkhoz, irányított analitikai alkalmazásokhoz, beágyazható analitikai és riportoló appok készítéséhez.

A Qlik segítségével világszerte számos vállalkozás vált gyorsabbá, hatékonyabbá, úttörővé, mert felismerték, hogy az adatok nem csak számok, hanem értékes üzleti információk forrása. Ez a platform az egyetlen a piacon, mely a kiváncsiság és a felfedezés örömét nyújtja mindenkinek - képességektől függetlenül. Ezekből a felfedezésekből születnek az igazi változások. Mindezt a Qlik saját felhőjében, vagy a vevő számára legmegfelelőbb felhős környezetben.

Vissza >>