A Qlik új generációs adatvizualizáló, adatelemző és disztribúciós portfóliója

Természetesen nem csak egy vizualizációs eszközre van szükségük, ha meg szeretnék változtatni a cégük műküdését, pozícióját. A Qlik - saját szavajárásával élve - demokratizálja a BI-t, tehát mindenki a saját képességei és tudása szintjén tudja használni és kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket. 

A fejlesztők álma: korlátlan lehetőségek

Fejlesszen bármit, a legegyszerűbb mashup-tól a komplex, integrált web applikációig - egyszerűen. Készítsen gyönyörű vizualizációkat, ágyazza be őket bárhova, bármilyen méretezéssel.

Modern vizualizációkat tartalmazó könyvtárunkból bármilyen dashboardot, applikációt felépíthet.

Maradjon a verseny élén - adjon maximális értéket vevőinek. Licenszelje megoldásainkat. Tudjuk, Önnek egyedi licensz-igényei vannak. Ezért a licensz struktúrák számos variációját kínáljuk, hogy mindenképp megtalálja a megfelelőt. Telepítés-kész alkalmazások, melyek az analitikai igények teljes spektrumát lefedik.

A fejlesztők hozáférést kapnak QIX (Qlik Associative Indexing Engine) meghajtónkhoz és vizualizációs könyvtárunkhoz, melyek segítségével könnyedén felépíthetik saját alkalmazásaikat.

Szabványos, modern API-k révén alkalmazásait bármilyen webfelületre beágyazhatja.

A fejlesztők öröme: eszközfüggetlen vizuális analitikák

Használja standard analitikai fejlesztő környezetét, biztonsági konfigurációit vizualizációs adatmodellek készítésére, többszöri felhasználására. Alkossa meg saját megoldásait ugyanazzal a QIX meghajtóval, amivel a Qlik termékeket is készítjük. App interfészeink nyilvánosak, modern szabványok alapján készítettük őket és képesek együttműködni minden, ma létező megoldással.

Gyorsaság, mobilon is

A legerősebb, legmegbízhatóbb BI egyszerű használatát az asszociatív adatmodell és a beépített in-memory motor segíti.

Önkiszolgáló

Többé nem kell IT szakértőt hívnia, hogy segítsen az elemzésekkel vagy riportokkal. Minden számítógép-használó örömmel használhatja a Qlik Sense-t.

Magas szintű vizualizáció

A szükséges eredményeket olyan személyre szabott dashboard-okon mutatja be a platform, ami az igényeinek leginkább megfelel.

Fedezzen fel, működjön együtt, elemezzen és cselekedjen!

Adja munkatársai kezébe az adatok felfedezésének, vizualizációk, irányított analitikák készítésének legkomplexebb platformját. Tegye képessé őket hatalmas adatmennyiségek kezelésére, a bennük rejlő összefüggések feltárására. Helyezze a személyre szabott vizuális analitikát a döntési pontokhoz.