Qlik Analytics       Modernization Program

Ha úgy érzi, váltania kell a BI következő generációjára, a legjobb helyen jár!

A növekvő adatmennyiség és a számtalan forrás egyre nehezebbé teszi az adatok értelmezését. Napról napra több és több munkatársának kellene adatokat elemeznie és azokból rögtön üzleti értéket generálnia, de kevés az igazán használható lehetőség erre. A modern üzleti intelligencia ezért is vált igazán fontossá.

QlikView használóként Ön az első sorból járult hozzá és akár befolyásolta is a BI forradalom alakulását. Éveken keresztül készített interaktív dashboard-okat és használta alkalmazásait adatelemzésre. Napjainkra azonban újabb elvárások jelentek meg a BI piacon. A modernizálás, az összes adat igénybevétele illetve a rugalmasság és költséghatékonyság miatt az SaaS felhős bevezetés is egyre vonzóbb az üzleti világ számára.

A Qlik® lehetőséget nyújt, hogy a QlikView-ba befektetett energia, idő és pénz ne vesszen kárba; alkalmazza mostantól a Qlik Sense-t. 

A Qlik Analytics Modernization Program keretein belül:

  • fejlesztheti szakemberei elemzési képességeit
  • saját tempójukban válthatnak a Qlik Sense-re
  • jelentősen csökkentheti a befektetése TCO-ját

Ha pedig az SaaS telepítést választja csökkennek az infrastrukturális költségek is. A váltás után a QlikView és a QlikSense egy közös hub-ról lesz használható, a jogosultság-kezelés és upgrade-elés ugyanakkor automatikussá válik.

Tudjon meg még többet a váltással járó előnyökről az alábbi linken: