A prediktív elemzés biztosította előnyök...
on demand webinár

Az ember és a számítógép közötti kapcsolatban rejlő lehetőségek okos kihasználásával bárki élvezheti a prediktív elemzés nyújtotta előnyöket.

Egyre több vállalkozás használ AI (Augmented Intelligence) és gépi tanulási algoritmusokat a döntéshozatali folyamatok javítására. Azonban kockázatos dolog az ilyen "fekete doboz" modellek eredményeire támaszkodni anélkül, hogy értenénk működésüket - ám erre nincs is szükség. A prediktív elemzés lehetőségét az üzleti felhasználók kezébe adhatja egyszerű, interaktív és áttekinthető módon.

Fedezze fel, hogyan lehet a gépi tanulást és az AI-t felhasználni egy BI (Business Intelligence) platformon - például a Qlik®-en - belül, hogy minden üzleti felhasználó jobb döntéseket hozhasson. Csatlakozzon a Qlik® és a DataRobot webinárjához, amely a következőkre terjed ki:

  • Legfontosabb üzleti igények és alkalmazások a prediktív elemzéshez.
  • Az AI fontossága a BI-ban.
  • Hogyan lehet felszabadítani az adattudomány valódi erejét minden felhasználó számára?
  • A Qlik egyszerű integrálása a DataRobot, az R és a Python modellekbe.

Előadóink

Chris Mabardy

Senior Director of Product Marketing Qlik

Chris Mabardy a Qlik termékmarketing vezetője. Tíz éve van a társaságnál. A Qlik zászlóshajóinak, a Qlik Sense® és a QlikView® megoldásoknak piaci stratégiájára és üzenetküldéseire összpontosít.

A Qlik's Associative Difference, a Qlik Mobile kínálat, az Augmented Intelligence és a Qlik ütemtervek marketingjéért is felelős.

Chris irányítja a konkrét termékek, ipari, iparági megoldások marketingjét, menedzseli a technológiai tanácsadást.

Elif Tutuk

Senior Director of Research Qlik

Elif Tutuk a Qlik K+F csoportját vezeti. Tapasztalt elemző, jelentős múlttal rendelkezik a termékmenedzsment, a terméktervezés, a fejlesztés és a kutatás területén. Jelenleg egy tudósokból és mérnökökből álló csoportot vezet, ami a legűjabb technológiákra, ötletekre, az innováció ösztönzésére összpontosít a Qlik K + F területén.

Jen Underwood

Senior director of DataRobot

Az elmúlt 20 évben Jen világszerte elemzői termékmenedzsment szerepet töltött be a Microsoftnál, és műszaki vezetőként működött közre rendszer-implementáló cégek sokaságánál.

Jelentős tapasztalata van új termékek bevezetésében, sikertelen, kisiklott projektek megfordításában, nagyvállalati adattárolásban, jelentés-készítésben, elemzésben.

A DataRobotnál terméktervező, tanácsadást biztosít az elemzési vezetőknek, és segíti az elemző szakembereket abban, hogy megtanulják, hogyan oldhatók meg a gépi tanulással kapcsolatos komplex problémák a rohamosan növekvő települési adatok tudományos szegmensében.

Steven Pressland

Principal Solution Architect Qlik

Steven a Qlik vezető Solution Architect szakembere a pénzügyi szolgáltatások területén. Az AI-re szakosodott Steven az ügyfelekkel együttműködve gépi tanulási integrációkat valósít meg mind nyílt forráskódú, mind kereskedelmi platformokon.

Regisztráljon!