Oracle

Nyerje ki az Oracle-ben rejlő üzleti válaszokat!

Számos üzleti folyamat fut az Oracle-ben, azonban BI adatok kinyerése nagyon nehézkes. Sem táblázatelemző, sem BI termékek komplett sora nem képes biztosítani azt a átláthatóságot és gyorsaságot, amit az üzleti élet a döntésehozatalban megkövetel. Frusztrált felhasználók napokat, heteket várnak teljesítmény-befolyásoló döntések adatfrissítéseire.

A Qlik Sense üzleti intelligencia megoldás a maga egyedülálló in-memory, asszociatív technológiájával a következő előnyöket biztosítja Oracle felhasználóknak:

  • Jelentősen csökkenti döntéshozatali időt, ami a jobb teljesítményhez elengedhetetlen
  • A felhasználók Google-szerű egyszerűséggel képesek saját elemzéseiket végrehajtani, jelentéseiket elkészíteni, IT támogatási igényük 90%-kal csökken
  • Oracle és nem-Oracle forrásokból származó adatokat kombinál és elemez, adattárházzal, vagy anélkül
  • Órákon belül megfelel az elemzéssel és riportolással szemben támasztott legújabb követelményeknek
  • Bármilyen meglévő Oracle infrastruktúrára nem hónapok, hanem napok alatt lehet implementálni, vagy upgrade-elni

Hatékony, megfizethető analitikai eszköz

Gyakorlott felhasználóknak is órákba telik, ezáltal jelentős költségekbe kerül a kocka alapú BI bővítmények karbantartása. Tekintve, hogy az Oracle folytatja jelenlegi, kocka alapú megközelítésének gyakorlatát, a felhasználók a BI bonyolultságának és kapcsolódó költségeinek növekedésével kell, hogy számoljanak.

A Qlik Sense azonban a maga nemében egyedülálló in-memory megközelítésével rugalmas BI elemzést biztosít, azonnali, kockázat nélküli, mérhető üzleti eredményeket produkál minimális befektetéssel és lényeges erőforrások felesleges terhelése nélkül.

További információkra van szüksége?