A Qlik hivatalos oktatói vagyunk

Egy BI termékhez kapcsolódó legfontosabb szolgáltatás az oktatás

A Qlik hatalmas erőforrásokat fordít a Qlik Sense és a QlikView működésének és működtetésének oktatására. Saját, partnereik és természetesen vevőik szakembereit is képzik.

Ez utóbbiak esetében a legfontosabb oktatási szempont az alkalmazások kezelésének, igény esetén készítésének készség szintű elsajátítása. Egy felhasználó akkor elégedett az alkalmazással, ha nem a használat hogyanjára kell koncentrálnia, hanem üzleti problémájának a Qlik Sense-szel, és a QlikView-val való sikeres megoldására. Ennek a vevői elégedettségnek függvénye, hogy egy termék képes-e piacvezető lenni, vagy hátra szorul a versenyben. Megfelelő szinten termel-e bevételt a gyártójának és forgalmazójának, vagy a terméklistán is csak a "futottak még" kategóriába tartozik.

Ez a rövid magyarázata annak, hogy a Qlik sokáig miért nem adta ki a kezéből az oktatást.

A növekedés azonban megkövetelte, hogy a világ különböző pontjain működő Qlik partnerek is bekapcsolódjanak a vásárlók képzésébe. Ezért a Qlik kidolgozott partner-cégei számára egy rendkívül szigorú belső oktatási és számonkérési rendszert. Az ebben a rendszerben kiképzett szakértők azután jogosítványt kapnak a vevők szakembereinek képzésére.

A régióban egyedül a QSS Partner Kft. rendelkezik ATP (Authorized Training Partner) minősítéssel

A QSS Partner Kft. az egyedüli hivatalos Qlik oktató Partner a régióban ATP (Authorized Training Partner) felhatalmazással. E minősítés azt jelenti, hogy a Qlik hivatalos tananyagát oktatjuk magyar és angol nyelven ügyfeleink számára.

A hivatalos Qlik oktatás során a résztvevők hozzáférést kapnak a Qlik online training anyagaihoz, valamint hivatalos Qlik igazolást kapnak az oktatáson történt részvételről. 2015 óta tartunk mind Qlik Sense, mind QlikView oktatásokat, összesen több mint 50 napban, a résztvevők száma közelít a 100-hoz.

Tréningjeink mind a Qlik Sense, mind a QlikView esetében 2+3 naposak egy hetes eltolással. Az 5 napos tréning folyamatosan is megvalósítható, de ez esetben a résztvevők 5 napig egyvégtében vannak távol a munkájuktól.

Mind a Qlik Sense, mind a QlikView esetében az oktatás lehet dedikált, melyen egy cég szakemberei vesznek részt, vagy publikus, ahol több cég szakembereit oktatjuk. Az elsajátítható tudásanyag nem különbözik. A minimális létszám 6, de indokolt esetben 5 fő részvételével is megtartható az oktatás. Az optimális 6-8, a maximális pedig 10 fő. 4 fő alatt közösen kereshetünk hallgatókat a megfelelő létszám eléréséhez.

A két eszköz oktatási részletei:

Jelentkezési lap

A jelentkezési lap elküldése nem jelent kötelezettségvállalást.

Miután megkaptuk, felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek megbeszélése érdekében.