Kormányzat, önkormányzatok

Állami szektor, közszféra

Támogassa az adatok feltárását, hozzon jobb döntéseket. Fokozza a teljesítményt rövid idő alatt, minimális költséggel. Mutasson fel gyors, érzékelhető eredményeket a polgároknak magasabb színvonalú szolgáltatásokkal, transzparenciával, elszámoltathatósággal.

Javítsa az állami, önkormányzati szolgáltatásokat a Qlik-kel!

Oktatás

Növelje, és monitorozza a diákok teljesítményét. Mérje az oktatók és a tananyag hatékonyságát, csökkentse a teljesítmények közti különbségeket, szüntesse meg a tartósan alacsony teljesítéseket. Kövesse nyomon a diák életciklusokat, tegyen célirányosabb erőfeszítéseket a támogatások gyűjtésére, optimalizálja a működési költségeket.

Egészségügy

Modernizálja az egészségügyi nyilvántartásokat. Konszolidálja és integrálja a több forrásból származó egészségügyi adatokat egyetlen platformba. Növelje az ellátás minőségét, a beteg-elégedettséget - mindezt a költségek csökkentése mellett.

Bővebben »

Kormányzat, önkormányzat

Nyerjen ki hatalmas összegeket adataiból, legyen rálátása perceken belül - ne hetek, vagy hónapok múlva. Hozzon jobb döntéseket. Kapja meg azt a betekintést, amire a transzparencia növeléséhez, a költségek csökkentéséhez és küldetésének beteljesítéséhez szüksége van.

Védelem és biztonság

Biztosítsa a megfelelő készenlétet és a küldetések hatásosságát, miközben növeli a hatékonyságot és csökkenti a költségeket. Elemezze a hírszerzés adatait globális, nemzeti és helyi szinten egyaránt. Optimalizálja a felszerelés költségeit, javítsa a készletgazdálkodást. Teljesítse küldetését!

Adatvizualizáció az USA hadseregében (Tanulmány)

WHO Ebola esetszám és halálozások (demó)

Az alkalmazás az Ebola vírus eset- és halálozási számait dolgozza fel. A nyugat-afrikai Ebola járvány az egész világ figyelmét magára vonta, globális támogatásgyűjtő akciókat indított el. A vírus valódi hatása körül Nyugat-Afrikában, de az egész világon kialakult zűrzavar közepette az adat kritikus tényezőjévé vált a csalárdságok leleplezésének és az adományok legmegfelelőbb helyekre való eljuttatásának. Az Ebola vizualizáció a WHO és az OCHA (United Nations Office of the Coordination of Humanitarian Affairs) adatait kombinálva mutat konszolidált képet a jelenségről.