Kis- és nagykereskedelem, szolgáltatások

Célozza meg és tartsa meg jól fizető vevőit. Optimalizálja ellátási láncát a több és hatékonyabb értékesítés, marketing és szolgáltatásnyújtás érdekében. Növelje a top-line bevételeket. Csökkentse költségeit és kinnlevőségeit. Kövesse nyomon a fő mutatókat, hogy a folyamatosan változó piachoz tudja igazítani azokat.

Maximalizálja profitját a Qlik-kel!

Kereskedelem

Elemezze vevőit, termékeit, tranzakcióit értékesítési csatornák és földrajzi elhelyezkedés szerint. Gyorsan integráljon adatokat bármilyen adatforrásból. Azonosítsa be bevételi, margin és profit lehetőségeit. Erősítse meg kis- és nagykereskedő csapatait önkiszolgáló üzleti intelligencia eszközzel - bárhol, bármikor.

A Qlik a kereskedők szolgálatában

(Töltse le a tanulmányt!)

Szolgáltatások

Optimalizálja szolgáltatási teljesítményét és ügyfél kölcsönhatásait. Javítsa szolgáltatási lánca profitabilitását, a munkaerő hasznosítását. Fokozza bevételeinek, win-loss arányai, átlagos kintlévőségi napjai (DSO) és erőforrás hasznosulási előrejelzéseinek pontosságát. Célzott, vevő-fókuszú kampányokkal szerezzen és tartson meg profithozó vevőket.

Professional Services & BI

(Olvassa el a tanulmányt!)

Szállítás, logisztika

Juttassa el termékeit egyik helyről a másikra - időben és a legalacsonyabb költséggel. Maximalizálja flotta beruházását növekvő hatékonyság és kapacitáskihasználás útján. Alapozza meg nagyobb átláthatósággal hatékonyabb tárgyalásait, érzékenyebb és gyorsabb reakcióit.

A Qlik a flottamenedzselés szolgálatában (Töltse le a tanulmányt!)

Nézze meg az alábbi két, böngészőben futtatható demó alkalmazást! Nem kell letöltenie semmit, kattintson a gombra, és az alkalmazás új böngészőablakban megnyílik. 

Kereskedelmi árrés-erózió (demó)

A Margin Erózió app azt mutatja be, hogyan tárja fel a Qlik friss élelmiszer termékek esetében a raktári árcsökkentésnek, vagy a lejárati idő előtti eladhatóság megteremtésének marginra gyakorolt hatását.

Sokcsatornás kiskereskedelem (demó)

A demó applikáció hagyományos kiskereskedelmi gyakorlatokat mutat be az eladások, bevételek, vevőinformációk kombinációján és vizualizálásán keresztül, minden értékesítési csatornát bevonva: üzlet, online shop, call center, mobil store és katalógus.

Az app külső forrásokból származó demogáfiai és időjárási adatokat is használ a Qlik Data Market segítségével, jól érzékeltetve a feltárható összefüggést az időjárás, a fogyasztók költési szokásai és az értékesítés hatékonysága között.