HR

Humán erőforrások

Kezelje az emberi erőforrásokat stratégiai eszközként. Az üzleti partneri viszony profitabilitáshoz vezet. Kezelje a munkaerővel, jövedelmekkel, bonuszokkal, toborzással kapcsolatos kérdéseket azonos módon a szervezet minden egységénél.

Munkahelyek

Optimalizálja a munkaerő menedzselési és követési tervét. Elemezze a humán erőforrásokat, ellátásokat. Szervezzen rendszeres, kötelező oktatásokat, tréningeket. Javítsa a munkahelyi kapcsolatokat. Monitorozza a dolgozók termelékenységét.

alapilletmény utazási költségtérítés kiegészítő illetmény bérpótlék telefon prémium jutalom alapfizetés cégautó oktatás továbbképzés
prémium alapfizetés bérpótlék cégautó alapilletmény kiegészítő illetmény bérpótlék prémium jutalom oktatás telefon továbbképzés utazási költségtérítés
továbbképzés alapfizetés telefon alapilletmény telefon kiegészítő illetmény prémium cégautó jutalom oktatás továbbképzés utazási költségtérítés

Kompenzáció

Szabályozza a munkaerőtoborzás hatékonyságát, a bonusz ajánlatokat, a munkarő-költségeket. Elemezze a kompenzáció vs. teljesítmény viszonyt. Legyen képes előre jelezni a bonuszok, bérlisták alakulását Legyen átfogó képe a teljes kompenzációról, bárhol is tárolják a vonatkozó adatokat.

Toborzás

Korszerűsítse a toborzást és dokumentációját. Csökkentse a káoszt. Tartsa kézben a pályázók információit, találja meg mindig a legalkalmasabb jelentkezőt.

Demó alkalmazás

A munkaerő egy cég legfontosabb vagyontárgya. A humán tőke adatainak elemzése biztosítja a lojális, kiegyensúlyozott munkaerő megtartását. Ez a demó egy adminisztrátor szerepébe helyezi Önt. Nézze meg, milyen új felfedezéseket tapasztalhat.