Értékesítés

Értékesítési vezetők

Fokozza értékesítési csatornái ellenőrzését, növelje a bevételi teljesítményt. Teszteljen minden szóba jöhető megoldási lehetőséget. Alakítson ki hatékonyabb együttműködést az értékesítési vezetők és az értékesítő csapat tagjai között

Értékesítési képviselők

Fedezze fel értékesítési adathalmazát, pontosítsa célzott eladásait, javítsa ügyfél-listájának minőségét. Növelje bevételeit. Lássa meg a rejtett cross-sell, up-sell értékesítések lehetőségeket. Fokozza a konverziót.

CRM rendszerek

Adjon közvetlen, de kontrollált hozzáférést értékesítő csapata minden tagjának a készletekkel és a vevőkkel kapcsolatos adatokhoz. Hozzon gyorsabb, megalapozottabb döntéseket a legfrissebb CRM adatokra támaszkodva. Szüntesse meg az elemzések bonyolultságát. Vegye észre, hogy lehet egyszerűen is.

Értékesítési teljesítmény (videó)

Elemezze adatait minden szemszögből vizsgálva. Hatékonyabb elemzésekkel tárjon fel új utakat, módszereket az értékesítés teljesítményének optimalizálására. Maradjon képben az ügyletek lezárásáig, sőt utána is.

 
 

Teljesítmény, csatornák, produktivitás (demó)

Tény, hogy egy globális cég esetében az értékesítés nem egyszerű dolog. Azonban az adatok régiónkénti, vevőnkénti, termékenkénti, termék alcsoportonkénti vizsgálata, sőt még az időjárási viszonyok figyelembevétele is - teljes képet ad. Nézze meg, hogyan lehet mindez a kisujjában.

Ez a demó applikáció egészen alapadat-szintig lefúrva vizualizálja az értékesítés, a kvóta, az értékesítési csatornák paramétereit. Elemzéseket hajthatunk végre az értékesítő csapat teljesítményének, hatékonyságának gyors megállapítására az egyes projektek pillanatnyi állapotával, a célpiacokkal, a versenyhelyzettel összefüggésben.

                       

QSS Partner Kft.TM 2008 - 2022 | Adatvédelmi tájékoztató | Jogi nyilatkozat