Energiaipar, közüzemek

Energiaipar, közművek, bányászat

Maximalizálja a vagyont, optimalizálja az ellátási láncot, csökkentse a költségeket. Javítsa az igény szerinti ellátás előrejelzéseit. Kövesse nyomon a fő mutatókat, hogy működését a változó piaci körülményekhez tudja igazítani. Tartsa kézben a költségeket ügyelve az egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi előírásokra.

Magas szintű hatékonyság a Qlik-kel

Olaj, gáz, bányászat

Legyen teljeskörű üzleti áttekintése fő vagyontárgyairól, ellátási láncáról, hogy tényleges költségcsökkentést érhessen el. Őrizze meg terepen lévő vagyonának integritását, viszonylag kevés mérnöki forrás mellett is. Elemezze erőforrásait: költségek, személyi állomány, telephelyek, berendezések. Körültekintő tervezéssel növelje a hatékonyságot, csökkentse az állásidőt, monitorozza az egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi eseményeket.

Közművek

Tanulja meg a lehető legnagyobb pontosággal előre jelezni a fogysztási igényeket. Tartsa kézben a költségeket, kérdéseire kapjon azonnal válaszokat. Növelje döntéseinek hatékonyságát a működéssel, a vagyonnal, a kockázatokkal, és általában minden olyan tényezővel kapcsolatban, amelyek hatással bírnak az üzleti teljesítményre.

Az ellátási lánc menedzselése

A Qlik képessé teszi Önt és munkatársait ellátási lánc elemzéseik hasznosítására, adataik és folyamatainak eddig soha nem látott módokon való feltárására. Az eredmény: jobb döntések, jobb folyamatszabályozás, tökéletesebb ellátási lánc optimalizáció. Erről szól az alábbi tanulmány.