Rólunk

A HVG és a Céginfo.hu közös elismerése

Kompetenciáink, szakmai tudásunk

Üzletviteli tanácsadás

Business Discovery megoldások

Applikációk

Ágazat- és szakmaspecifikus megoldások

Gyors implementálás

Napok, vagy hetek alatt, nem hónapok, esetleg évek alatt

ERP rendszerek

SAP, MS Dyn Nav, Movex, QAD, adatainak integrálása BI alkalmazásokba

Cégünk 2008 óta van jelen a magyar BI piacon. Tevékenységünk alapja az üzletviteli tanácsadás, ezen belül a világon élenjáró Qlik Sense és QlikView business discovery megoldásokkal ágazati - és funkcionális terület-specifikus egyedi alkalmazások fejlesztése. Magyarországon egyedül a mi szakembereink rendelkeznek Qlik oktatói minősítéssel.

A Qlik Analytics Platform segítségével a felhasználók testreszabott vizuális applikációkkal könnyedén áttekinthető dashboardokon végezhetnek interaktív elemzéseket. Az in-memory technológiával és a speciális adattömörítési eljárással akár százmilliós nagyságrendű adatrekordok is pillanatok alatt elemezhetővé válnak. A Qlik szabadalmaztatott asszociatív technológiája megkülönböztetett előnyöket jelent a hagyományos BI megoldásokhoz képest. Tetszőlegesen választott, bármely irányból elemezve feltárhatóak az adatok közti mélyebb összefüggések a szervezet működéséről, biztosítva ezzel a megalapozott, naprakész, adatvezérelt üzletviteli döntések gyors meghozatalát.

A vállalati élet bármely szegmensének adatai pillanatok alatt vizsgálhatóak. A Mi történt?, Miért történt? kérdéseken túl a Mi fog történni? és a Mi lenne ha? típusú kérdésekre is azonnali válaszokat kaphatunk.

A Qlik alkalmazások implementálása már napokon belül képes hozzáadott értéket létrehozni a cég számára. A smart data load technológiával jelentős adatelőkészítési idő takarítható meg, ami elemzésére fordítható, teljeskörűen kollaboratív módon.

Szakembereink támogatása mellett közel félszáz elégedett ügyfelünk - köztük az Univer, Dreher, Videoton Holding, Richter Gedeon, AKH, Coats Plc. - ért el jelentős sikereket döntési hatékonyságuk növelésében, költségeik optimalizálásában, jövedelemtermelésük fokozásában.

Kínálatunk szerves részét képezik a Qlik eszközökhöz kapcsolódó GeoQlik térképészeti bővítményei, a BINetwork kommunikációs, riportkészítési és disztribúciós megoldásai, valamint a Corporate Planner tervező, elemző, budget készítő szoftverei. Tanácsadói és oktatói tevékenységünk szakértőink közel 20 éves tapasztalataira alapozva az alábbi területeket öleli fel:

  • SAP R3/ECC;
  • SAP BW/BI;
  • SAP CRM és SAP HANA
  • MOVEX
  • Microsoft Dynamics NAV ERP
  • Sybase
  • Cognos alapú adattárház rendszerek

Munkahelyi képzés támogatása a QSS PARTNER Kft-nél

A projekt megvalósításának kezdő időpontja 2013. 03. 14., a megvalósítás határideje 2014. 01. 31.

Azonosító szám: TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0836

Támogatási összeg: 1.441.356 Ft.

A székesfehérvári székhelyű QSS Partner Kft. szoftver kereskedelmi és informatikai tanácsadó cégként működik 2008 január óta. Fő profilja a QlikView üzleti intelligencia szoftver licenceinek értékesítése és a bevezetésének támogatásával kapcsolatos tanácsadás. A megalapítástól számított majdnem 6 év alatt szép számú ügyfélkört tudhat magáénak.

A viszonylag stabil ügyfélkörben megtalálhatóak magyar és külföldi tulajdonban lévő vállalkozások is. A magyar ügyfélkör mellett a külföldi tulajdonban lévő vállalatok számára végzett tanácsadási tevékenység során az angol nyelv használata elengedhetetlen, hiszen alapelvárás a kommunikáció képesség a tulajdonos anyanyelvén.

Az emiatti várható forgalomkiesés megelőzése érdeke arra késztette a cég ügyvezetését, hogy a vállalkozás nyelvi készségeiket emelje. A cél, hogy minél több külföldi tulajdonban lévő vállalat számára tudjon szolgáltatást nyújtani. A kapcsolatfelvétel és a gördülékeny üzleti kapcsolat egyik előfeltétele a megfelelő kommunikáció. Mivel a magyarországi külföldi tulajdonban lévő ügyfeleknél a leginkább közös nyelv az angol, ezért döntött úgy a cég vezetése, hogy az angol nyelvet már beszélő kollégák részére a nyelvismeret elmélyítése, tökéletesítése érdekében nyelvtanfolyamot szervez.

A projekt a TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0836 azonosító számú pályázati konstrukció keretében, 1.441.356, Ft-os összköltségvetéssel, Európai Uniós forrásból származó támogatással valósult meg 2013. 03. 14-től 2014. 12. 02-ig.

Sajtóközlemény