Adatvezérelt üzleti döntések

Qlik Sense | QlikView | Qlik Analytics Platform

Business Intelligence - üzleti intelligencia

  • Több időt tölt az adatok összegyűjtésével, mint elemzésével?
  • Belefullad a jelentésekbe?

  • Gondja van a információk minőségével?

  • Kénytelen a szükségesnél kevesebb adat, tény, információ birtokában meghozni üzleti döntéseit?

Ön is küzd a fontos üzleti kérdések megválaszolásával? Nehézkes a több, különböző forrásból származó adatok összeegyeztetése?

Igen?
Akkor a Qlik Sense és a QlikView Önnek készült.

Készítsen személyre szabott, önkiszolgáló, beágyazható vizualizált analitikai alkalmazásokat saját maga és munkatársai számára - saját kezűleg.
Asztali PC-n, laptopon, táblagépen, okostelefonon. A Qlik alkalmazások reszponzívak, mobilbarátok. Érzékelik a megjelenítő képernyő méretét, és annak megfelelően jelenítik meg a tartalmat emberi fogyasztásra alkalmas, olvasható módon. Nincs vízszintes gördítősáv (csúszka), a képek, videók is igazodnak az éppen aktuális monitor-mérethez, az okosórától a led-falas kivetítőig.
Használja adatait a legmegfelelőbb módon! Döntései legyenek valóban adatvezéreltek! Tudja meg, mekkora versenyelőnyt élvezhet cége, ha data discovery, analitikai és vizualizációs módszereit egy következő, magasabb szintre emeli!

A QSS Partner Kft ezt a versenyelőnyt kínálja Önnek.

Próbálja ki most! Regisztráljon a
teljes funkcionalitású ingyenes A BI eszköz rendelkezik a licenszelt termék minden funkciójával, kettő kivételével. Ezek a disztribúció és az alkalmazást futtató eszköz. Az elkészített alkalmazásokat nem lehet megosztani másokkkal sem online (pl. e-mail), sem offline (pl. nyomtatás) módon, és a nem licenszelt verzió csak egyetlen számítógépen alkalmazható. A licensz későbbi megvásárlása esetén ezek a korlátok is eltűnnek, és természetesen a korábban készített alkalmazások is megoszthatókká válnak.
, desktop verziókért!

A regisztrációval Ön nemcsak a QlikView és a Qlik Sense ingyenes használatához jut hozzá, hanem rendszertelen rendszerességgel fog kapni tőlünk információkat a folyamatos fejlesztések eredményeiről, amiket esetenként QlikTalk rendezvényekkel egybekötött
workshopok Workshopjaink olyan, a legfrissebb fejlesztésekről beszámoló előadásokkal egybekötött rendezvények, amelyeken a résztvevőkkel közösen készítünk dinamikus elemzéseket, vizualizációkat.
Mindenki ott helyben a saját laptopján hozza létre percek alatt az alkalmazást a QSS Partner Kft szakértőjének instrukciói szerint.
, üzleti reggelik, vagy épp az irodájából kényelmesen megtekinthető
webinárok A webinár, vagy webkonferencia, egy a 21. századi követelményeket maximálisan kielégítő, idő- és költségtakarékos interaktív internetes rendezvény. A részvételhez interneteléréssel rendelkező eszközön kívül másra nincs szükség, ennek megfelelően bárhonnan részt lehet venni. Webinárjaink egy részét mi magunk tartjuk, más esetekben a Qlik által Európa, Közel-Kelet és Észak-Afrika (EMEA) területén működő partnerei és érdeklődői számára szervezett webinárokon való részvétel lehetőségét biztosítjuk.
keretei között személyesen is megbeszélünk.

Qlik Analytics Platform

A mindennapok adatvezérelt döntéseitől az adatokba való teljeskörű betekintésen át, az adatok ismeretén és átláthatóságán alapuló sokrétű intelligens stratégiák kidolgozásáig a

Qlik Analytics Platform

adja a kulcsot az Ön kezébe.

Legfőbb jellemzők

Önkiszolgáló

Ön készíti saját magának

Irányított

Guided Analytics

Beágyazható (embed)

Internetes felületeken is működik

Személyre szabható és reszponzív

Saját igényei szerint készíti PC-n, laptopon, okostelefonon, tableten egyaránt alkalmazható

Könnyed riportolás és kollaboráció

Azonnali jelentéskészítés, megosztás, együttműködés földrajzi korlátok nélkül

Szakmaspecifikus megoldások

Szakértőinktől megtudja, hogy a legújabb generációs eszközökkel végzett adatelemzés (data analysis) és adatvizualizáció (data visualization), azaz a vizuális analitika (visual analytics) hogyan biztosít cégének versenyelőnyöket. Megmutatjuk, hogy a Qlik asszociatív adatmodellje hogyan teszi lehetővé, hogy Ön az adataiban rejlő teljes történetet láthassa.
Gyakorlatban bizonyított szakmaspecifikus megoldásaink biztosítják, hogy Ön sikerrel alkalmazhassa a Qlik Analytics Platform elemeit, dolgozzon a
társadalmi Kormányzat, önkormányzat, kultúra, politika
, vagy
gazdasági Ipar, mezőgazdaság, kereskedelem, szolgáltatóipar
élet bármely területén, vagy bármely
ágazat Gépgyártás, élelmiszeripar,
energetika, gyógyszeripar
bármely
szakterületén. Pénzügy, kontrolling, gyártás, készletgazdálkodás, értékesítés, HR
A
többfajta forrásból történő adatbetöltés multiple data source
i lehetőség okán az is közömbös, hogy Ön éppen milyen vállalatirányítási rendszerben tartja nyilván adatait. Emellett szakértőink is több évtizedes kiemelkedő gyakorlattal rendelkeznek az SAP R3/ECC, SAP BW/BI, SAP CRM és SAP HANA, a MOVEX, az MS Dyn NAV, a QAD, Sybase és Cognos alapú adattárház rendszerek területén.

Multisource

BI Magic Quadrant

Miért válassza a Qlik Analitikai Platformot adatelemzésre, adatvizualizációra, bevételeinek és megtérüléseinek növelésére?

A Gartner 2016-os jelentése is jó válasz erre a kérdésre - a Qlik immár hatodik éve megszakítás nélkül a BI Magic Quadrant vezetői négyzetében szerepel. (Jogi nyilatkozat.)

A két zászlóshajó

Az alábbi két videó átfogó képet ad a Qlik Sense és a QlikView szinte egyedülálló képességeiről, a bennük rejlő hatalmas üzleti potenciál kihasználásának lehetőségeiről, előnyeiről. 

Próbálja ki - regisztráljon!

Regisztrációját követően azonnal ingyenesen elérhetővé tesszük az Ön számára a teljes funkcionalitású QlikView Personal Edition-t és Qlik Sense Desktopot. Töltse le, ismerkedjen velük, készítsen céges adataival alkalmazásokat, vizualizációkat, teljes mértékben saját személyére, igényeire szabva azokat.


Ismerje meg, milyen egyszerű gondolaton alapul a Qlik platform alapú BI megközelítése. Fedezze fel, hogy egy alkalmazás elkészítése és használata, az elemző munka és a munka eredményének akár weboldalon való megosztása is ugyanilyen egyszerűen végrehajtható. A megoldás telepítése néhány hétben, kezelésének elsajátítása néhány napban mérhető. Nézze meg, hogyan lehet képes Ön is saját adatokból 15 perc alatt nulláról felépíteni egy elemzésre és folyamatos továbbfejlesztésre is mindenkor alkalmas Qlik Sense alkalmazást. Önállóan, saját igényei szerint. IT szakemberek bevonása nélkül. Rugalmasan, a menet közben felmerülő kérdések, gondolatok azonnali beépítésével. Egy élelmiszeripari nagykereskedő piaci adatainak elemzése a Qlik Sense BI (Business Intelligence - üzleti intelligencia) eszköz alkalmazásával. Ugyanezen Qlik Sense alkalmazás weblapba való beágyazása embedded object-ként - az app ugyanúgy működik, az adatok, összefüggések ugyanúgy elemezhetők, vizualizálhatók a weblapon is, mint PC-n, tableten direktben.


A Gartner Inc. kutatási publikációjával kapcsolatos jogi nyilatkozata

A Gartner egyetlen, a kutatási publikációjában megjelenő szállítót, terméket, vagy szolgáltatást nem helyez előtérbe, vagy támogat, és nem javasolja a technológia felhasználóknak, hogy csak olyan szállítót válasszanak, akik a legmagasabb értékeléssel rendelkeznek, vagy egéb módon kiemelésre kerülnek a publikációban. A Gartner kutatási publikáció a saját kutatási szervezetének véleményét tükrözi és tartalma nem tekinthető tény-állításnak. A Gartner elhárít magától minden, a kutatásra vonatkozó nyílt, vagy rejtett felelősséget, beleértve bármilyen garanciális, eladhatósági kérdésekkel, vagy egyéb egyedi célokkal összefüggésben.