Gartner felmérés 2020

A Qlik 10 éve megszakítás nélkül az élmezőnyben

Analitikai megoldást keres?

Válassza a 10-szeres Gartner Magic Quadrant Leader-t!

Nem mindennap kap ez ember hiteles forrásból származó pártatlan áttekintést a BI vidékéről. A Gartner Magic Quadrant riport tartalma:

  • Egységesített kritériumrendszer ― így Ön könnyedén összehasonlíthatja a BI eszközöket.
  • Semleges elemzése annak, hogy az egyes szállítók mennyire felelnek meg a Gartner kritériumrendszerének akár a komplettség, akár a használhatóság tekintetében.
  • Gyors áttekintés a BI egészéről ― így azonnal láthatja, ki tekinthető elismert szállítónak.

Nyerjen teljes képet az elemzési piacról ― fedezze fel, hogy mi teszi 10 éve megszakítás nélkül a Qlik-et Magic Quadrant Leader-ré az analitikai és BI platformok között.

A Qlik 2014 előtt Qlik Tech néven volt ismert. Ezen a néven szerepelt a korábbi Gartner Magic Quadrant kiadványokban.

Gartner, Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms, 11 February 2020, James Richardson | Rita L. Sallam | Kurt Schlegel | Austin Kronz | Julian Sun

Ezt a grafikát a Gartner Inc publikálta egy nagyobb kutatási dokumentum részeként, és a teljes dokumentum kontextusában értékelendő. A Gartner dokumentumot a Qlik / QSS Partner Kft. kérésre rendelkezésre bocsátja.

A Gartner nem támogatja a kutatási publikációiban szereplő egyik szállítót, terméket vagy szolgáltatást sem, olyan tanácsot sem ad technológiai felhasználóknak, hogy olyan szállítót válasszanak, akik a legmagasabb minősítéseket érik el. A Gartner kutatási publikációi a Gartner kutatóintézet véleményeit tartalmazzák, helytelen azokat tényállításként kezelni.

A Gartner elutasít minden, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát a kutatással kapcsolatban, ideértve a forgalmazhatóság vagy az adott célra való alkalmasság garanciáit is.

A tanulmány igénylése