Igazítsa stratégiáját a piaci változásokhoz, a vevői értékelésekhez és a fejlődés trendjeihez. Növelje marketing megtérüléseit jobban célzott kampányokkal és a kampányok teljesítményének fokozásával.

Kampányteljesítmény

Optimalizálja cége marketing stratégiáját. Varázsolja a vevő útját még ellenállhatatlanabbá. Kövesse és mérje kampányai teljesítményét. Javítsa a targetálást, a konverziót és a megtérülést. Elemezze a vevői véleményeket, növelje vevői márkahűségét.

Vevőszegmentáció

Érje el a lehető legnagyobb megtérülést. Legértékesebb vevőit mindig a legmegfelelőbb projektjeivel célozza meg. Javítsa a vevőszegmentációt, konverziót. Fókuszáljon az up-sellingre és a cross-sellingre. Mérje az olyan KPI-okat, mint a vevőélettartam-érték és az aktiválhatóság.

Web analitika

Integrálja a csatornákat, hogy egységes márka élményt tudjon nyújtani. Növelje vásárlói márkahűségét és lojalitásukat. Azonosítsa be a veszélyeket és a lehetőségeket. Elemezze a piaci változásokat, a trendeket, a vevői véleményeket.

Demó alkalmazások

Kampány teljesítmény (demó)

Mérje fel a kampányokat minden szemszögből. Lássa, hogyan fúrhat le a részletekig, fedezze fel, mi működik a legjobban és miért. A kamány teljesítmény demó app egy szervezet marketing kampányait elemzi, adatait a marketing adatbázisból veszi, beleértve a kampányokat, lead-eket, kontaktokat, célszemélyeket, account-okat és opportunity-ket.

Piacméret, piaci részesedés (demó)

Ez a demó app azt mutatja be, hogy egy kitalált high-tech cég hogyan tudja elemezni a piaci részesedését és a piacméretet különböző szegmensekben.

Piacméret

Elemzi az IT piac következő három évének trendjeit. Becslést ad az okostelefonok és a középkategóriás feature phone-ok közötti arányokra. Minden megszorítás nélkül adja a válaszokat például a következő kérdésekre:

Tekinthető-e az adott időszak még mindig az eReaderek idejének?

A tabletek eladása az egyes régiókban változatlanul nő?

Piaci részesedés

Figyelje meg, hody a "Bulldozer Tech" makro számai hogyan változnak. Nézze meg a cég piaci részesedését, és értékelje fejlődését. Ismerje meg a "Bulldozer Tech" globális versenytársait, és elemezze a piaci trendeket.

                       

QSS Partner Kft.TM 2008 - 2022 | Adatvédelmi tájékoztató | Jogi nyilatkozat