Informatika

Jelezzen előre a Qlik-kel!

Növelje adatai irányítottságát, biztonságát és skálázhatóságát. Találja meg a kevéssé használt rendszereket, alkalmazásokat. Jelezze előre a felbukkanó technológiai igényeket, ezzel is támogatva az üzleti kezdeményezéseket.

Helpdesk menedzselés

Javítsa sorbanállások követését, elemzését, kezelését. Fókuszáljon a fő prioritásokra. Optimalizálja a teljesítményt az átlagos válaszidőkre, esemény időtartamokra és esemény részletekre való nagyobb rálátással. 

Ez a demó megmutatja, hogyan lehet optimalizálni az IT teljesítményét a backlog-ok, priorizálások, aktivitás elemzések révén. Az app tárolja az alkalmazottak által az IT-nek küldött ticketek adatait. Köztük, hogy egy számítógépet mikor kell lecserélni, vagy hogy egy mobiltelefon nem működik.

Mindegyik ticket egy IT forráshoz van rendelve, de az informatikusnak azt is tudnia kell, melyik érkezett magas prioritással, vagy nincs még hozzárendelve forráshoz. Az alkalmazás nagyszerű rálátást biztosít az összes ticket minden adatára, jellemzőjére a legmagasabb szinten, de kiválóan használható az IT menedzserek, vagy akár az egyes IT dolgozók által is. Remek eszköze az IT szervezeten belüli gyors, de helyes és kollaboratív döntéshozatalnak

Infrastruktúra

Jelezze előre a technológiai igényeket, menedzselje a készleteket.

Kövesse nyomon a készletek alakulását, azok elosztását, tulajdonosait. Mérje fel előre és rangsorolja a működéshez szükséges gépek, eszközök, szoftverek legújabb kiadásait.

Szoftverek, licenszek

Optimalizálja a szofver vagyon beszerzését, karbantartását, hasznosítását és selejtezését - a beszerzési döntéstől a kivezetésig. Csökkentse a költségeket reális beszerzési árak elérésével, szükségtelen beszerzések és felesleges karbantartások elkerülésével. Legyen komplex rálátása a vállalat teljes szoftver licensz felhasználására.

Hálózat

Biztosítsa az adatok megfelelő minőségét. Növelje a rendszer hatékonyságát.

Monitorozza, elemezze, kezelje a belépéseket, azonosítsa és vizsgálja ki azonnal a szokatlan aktivitásokat. Minimalizálja a potenciális kockázatokat.

Log analízis

Ez az alkalmazás azon informatikusok számára készült, akik elemzik rendszereik teljesítményét és felhaszálóik viselkedését. A belépési információk három típusát tárolja: operációs rendszer, IIS (internetszolgáltató), és a szoftver log fájlok minden típusa. Vizsgála az adatokat, és tudja meg, hogy a nap mely órájában, vagy a hét mely napján kap több hibajelzést felügyelt rendszerétől.