Pénzügyi szektor

Pénzügyi szolgáltatások

Adja a pénzügyi szakemberek kezébe a legrelevánsabb információkat. Segítsen nekik információkon alapuló döntéseket hozni. Szüntesse meg a sok termékkel, sokrétű piacon való ténykedés komplexitását. Mutassa meg az ügyfeleknek, hol képződik a profit, és hol bújnak meg a kockázatok.

Kovácsoljon tőkét a Qlik-kel!

Tegye egyszerűvé a hatékony elemzést

Biztosítson mindegyik terület számára analitikus betekintést.

Adjon olyan eszközt az ágazatvezetők kezébe, aminek segítségével megtalálják a profitot hozó ügyfeleket

Bankolás, szolgáltatások igénybevétele

Tapasztalja meg az újszerű látásmódot az ügyfelekkel kapcsolatban. Biztosítsa ezt a látásmódot az újonnan felbukkanó ágazatok számára is, abban a pillanatban, ahogy azok megjelennek.

Korszerűsítse informatikáját, működését, hogy költségei csökkenjenek. Kezelje a kockázatokat, feleljen meg mindenben az előírásoknak.

Biztosítás

Gondos árazással optimalizálja nyerési arányát. Vizsgálja meg a reklamációkat, szűrje ki a gyanús eseteket. Elemezze az ügyfélviselkedés és ügyfél-kapcsolatok minden aspektusát. Mérje a vesztési arányokat és a reklamációkat, csökkentse a reklamációs ciklusokat. Ajánlja a megfelelő terméket a megfelelő ügyfélnek a legmegfelelőbb időpontban.

Biztonság és befektetések

Mérje és optimalizálja kereskedelmi stratégiáit. Kövesse versenytársai tevékenységét. Figyelje a tőkekövetelmény mutató alakulását. Mérje a teljes kitettséget a teljes termékskálán, optimalizálja hedging stratégiáit. Reagáljon gyorsan a szabályozás változásaira, menedzselje a szabályozóknak való megfelelést.

Kockázatvezérelt teljesítmény

A kockázat/haszon kezelése alapvető követelménye a bank működésének. Ez a demó azt mutatja be, hogyan lehet kezelni a limiteket, a kitettséget, monitorozni a kulcsszerepeket, elemezni olyan kulcskockázati mutatókat, mint a PD (nemteljesítési valószínűség), vagy ROE (sajáttőke-megtérülés) a teljes hitelportólióban. Az alkalmazás kereskedelmi hitelportfólión mutatja be a ROE és a ROA (sajáttőke és eszközarányos megtérülés) mutatók analízisét.

                       

QSS Partner Kft.TM 2008 - 2022 | Adatvédelmi tájékoztató | Jogi nyilatkozat