Fogyasztási cikkek

Vevők, termékek

Elemezze a tendenciákat, hogy piaci részesedést szerezzen és elnyerje vevői lojalitását. Építsen ki és menedzseljen a vevői igényeknek megfelelő intelligens értékesítési láncokat. Optimalizálja brendjét és marketingjét, ami eladásokhoz, profitabilitáshoz és a piaci résesedés növekedéséhez vezet.

Legyen gyorsabb a Qlik-kel!

Globális hálózat

Működtessen növekvően komplex globális hálózatot. Szállítóival és kereskedelmi partnereivel együttműködésben nyerjen valós idejű betekintést az üzleti folyamatokba, az innovatív brendekbe. Az egész értékesítési csatornán vezesse végig a hatékonyságot és profitabilitást.

User-driven Business Analytics (PDF)

Hatékonyságnövelés

Növelje a keresleti és kínálati előrejelzések pontosságát külső és belső adatforrások integrálásával. Biztosítson jobb termék elérhetőséget, fokozza a működés hatékonyságát. Csökkentse költségeit,biztosítsa beszerzési forrásait. Tegye lehetővé és ösztönözze végig a teljes értékesítési csatornán az együttműködést.

Analytics in Retail & Consumer Industries (PDF)

Márka építés

Szegmentálja vevőit, piacait és a piaci versenyt, erősítve ezzel saját márkáját, kategóriáit. Az optimális megtérülést (ROI) szem előtt tartva kezelje a termék-életciklusokat, és a cég innovációs folyamatait. Biztosítson az értékesítés és a marketing számára mélyebb betekintést, hogy feltárhassák lehetőségeiket. Gyakoroljon nagyobb önfegyelmet a marketing, a promóciós és az árazási stratégiáiban. 

Optimizing Decision Making in Product Lifecycle Management (PDF)

Nézze meg az alábbi demót és webinárt. Mindkettő böngészőben futtatható, nem kell letöltenie semmit, kattintson a gombokra, és az alkalmazások új böngészőablakban megnyílnak.

Ellátási lánc - készlet elérhetőség (demó)

Ez a demó alkalmazás rálátást biztosít a készletek különböző szintjeire (raktárban, depóban, átmenő), plusz a mennyiségekre, az utánpótlás potenciális alternatív forrásaira, az értékesítési információkra. Az készlethiány potenciális értékesítési veszteség. Túl magas készlet extra költségeket okoz. Használja a Qlik Sense-t a lehetséges előnyök kihasználására, a készletszintek optimalizálására.

Élelmiszer eladások fellendítése (webinár)

Ez a webinár bemutatja, hogyan segített a QlikView és az Informance Service Partner a Greencore Northampton-nak járulékos eladásait mindössze három hónap alatt fellendíteni.