Qlik Sense® az önkiszolgáló adatvizualizáció

Meghökkentő felfedezések adatainak elemzése közben!

Vizsgáljon bármilyen egyszerű, vagy akár többszörösen összetett adatokat, pillanatok alatt olyan rejtett összefüggéseket fog felfedezni, amelyeknek esetleg a létezésére sem gondolt.

Ismerje meg az adataiban rejlő teljes történetet!

Faggassa adatait azzal az adatvizualizációs BI alkalmazással, amit bárki tud használni a cégénél. A Qlik Sense®-szel bármelyik munkatársa képes rugalmas, interaktív vizualizációkat készíteni, megosztani. Döntései gyorsabbak, hatékonyabbak lesznek - és munkatársai is könnyedén részt vehetnek benne.

 

A Qlik Sense® 3.1 újdonságai

  • Drag-and-drop színezés
  • Kiterjesztett szkriptelés
  • Megújított adatelőkészítés
  • Pivot tábla kezelés
  • Lenyűgöző felhasználói élmény
  • Geografikus adatkezelés

Építsen fel egy saját alkalmazást fél óra alatt, elemezze adatait, hozza meg a legfrissebb adatokon alapuló, legjobb döntéseket!

Qlik Sense®

Desktop

Egyéni használatra 

Importálja saját adatait az és élvezze a Qlik Sense erőteljes működését. Ingyenes, teljes funcionalitású adatvizualizációs eszköz, amit bárki képes saját gépén használni.

Qlik Sense®

Enterprise

Kis- és nagyállalatoknak

Vizualizálja adatait, építse fel saját alkalmazásait, ágyazza be webfelületekre és támogassa velük az összes érintett egységet, munkatársat.

Nincsenek határok.

Qlik Sense®

Cloud

Bárhol, bármikor 

Dolgozzon Qlik Sense appjaival bárhol, bármikor. Vonjon be másokat is a közös munkába. Teljesen biztonságos felhő környezet - valós idejű együttműködés.

Intuitív

Egyszerű drag-and-drop felületeken építheti fel rugalmas, interaktív adatvizualizációit. Fedezze fel adatait a smart vizualizáció használatával. Adatait automatikusan hozzáigazítja az Ön által beállított paraméterekhez - nincs szüksége fejlesztőre, adat-tudorra, vagy dizájnerre, nem kell scripteket írnia, vagy komplex SQL kereséseket végrehajtania.

Könnyű elindulni, könnyű fejlődni

Easy start - easy go


Vonja be az alkalmazás használatába csapatának minden egyes tagját. Hasznosítsa maximálisan szakértelmüket, tapasztalataikat, tegye lehetővé, hogy azzal foglalkozzanak, amiben a legjobbak - ne az adatok közötti keresgélés terhelje őket.

Gyors, smart adatbetöltés, adatbiztonság

Varázsló-alapú grafikus funkcionális támogatás segíti a többféle fájltípus többféle forrásból történő betöltését.

Rugalmas biztonsággal kezeli az adatokat bármilyen eszközön.

Qlik Sense Product Tour

Képzeljen el egy elemző eszközt, ami oly mértékben intuitív, hogy bármelyik munkatársa képes vele személyre szabott riportokat, dinamikus dashboardokat készíteni, és a hatalmas adattömegekben rejlő összefüggéseket felismerni, hasznosítani.

Ez a Qlik Sense:

Executive dashboard - demó alkalmazás

Nézze meg, hogyan segíti a Qlik Sense a felsővezetést az üzleti teljesítmények átfogó monitorozásában ezzel az interaktív dashboarddal. Egyidejűleg biztosítja a magas szintű rálátást, és teszi lehetővé az elemi adatokig történő lefúrást is. A példában egy sokrégiós viszonteladói modellt működtető FMCG gyártó adatai szerepelnek.

A demó alkalmazás böngészőben futtatható.