Előadóink 

Üdvözöljük az adatok hallgatásának megtörése alkalmából

Burián Valéria

Vezető tanácsadó QSS Partner Kft

Rövid szakmai bemutatkozás:

Burián Valéria a QSS Partner Kft vezető tanácsadója több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik számos BI eszköz vonatkozásában, mint az SAP BW, a HANA és természetesen a Qlik Analytics Platform.

Stewart Oldroyd

Territory Sales Manager Qlik


Paweł Manowiecki

Solution Architect, Qlik

Három éve dolgozik a Qlik-nél Solution Architect munkakörban. Főképp a kiskereskedelmi szektor ba tartozó ügyfelekkel tart kapcsolatot. Korábban 10 éven át a Metro Csoportnál dolgozott különböző, kiskereskedőkkel foglalkozó munkakörökben. Az ERP, DWH, BI és Loyalty rendszerek fejlesztéséért és telepítéséért ő volt felelős. Az IoT* és az adatvizualizáció világának szakértője. A QlikWAW meetup-ok szervezője.

Bakos Tamás

Ügyvezető QSS Partner Kft

Több, mint két évtizedet töltött nagyvállalti informatikai környezetben vezető beosztásokban. Közel egy évtizede alapította meg saját informatikai vállalkozását, melyben üzletviteli tanácsadással, üzleti intelligencia rendszerek tervezésével, bevezetésével és gondozásával foglalkozik. A Qlik Solution Provider és Authorized Training Partner minősítésével rendelkezik ő is és több munkatársa is.

*IoT (Internet-of-Things): Okos tárgyak egymással való kommunikációja az interneten.