Merüljön alá ...

Itt kezdődik az Ön BI és adatelemző programja - nyár, 2017

A Qlik® Nyári Egyetem 2017-ben is várja a jelentkezését. Kihagyhatatlan webinárokat hallgathat meg a mély technikai részletek feldolgozásától kezdve a best practice - tippek-trükkök bemutatásán át a Qlik jövőképének felvázolásáig. Nagyszerű lehetőség, hogy megerősítse, elmélyítse adatelemző, adatvizualizációs tudását ezen a nyáron is.

A Qlik® Nyári Egyetem testreszabott webinárjai segítenek felszabadítani a cégében rejlő adatvezérelt döntési lehetőségeket. Foglalja le helyét még ma, és csatlakozzon webinárjainkhoz bárhonnan, bármikor. Nem kell más, csak egy internetkapcsolattal rendelkező eszköz.

Többet akar megtudni? Nézze át a tervezett napirendeket. Válassza az Önnek leginkább megfelelő szekciót. Akár mind a hármat.

Az sem jelent problémát, ha időközben változik a programja. Regisztráltjaink megkapják a választott webinárok rögzített felvételeit, amik megtekintése gyakorlatilag időkorlát nélküli. Egyedül értelemszerűen az élő kérdésfelvetés lehetőségétől esnek el. Az on-demand elérési lehetőségek július 21-én, 29-én és augusztus 5-én nyílnak meg.

Küldje tovább => a Qlik® Nyári Egyetem hírét barátainak, munkatársainak, hozza helyzetbe őket is, hogy tökéletesíthessék adatelemző, adatvizualizációs tudásukat!

Nézze át az Agendát! =>

A szekciók részletes leírásai:

  • Platform Fejlesztések Hullámfürdő szekció => Josh Good, James Fisher és több más szakértő magyarázza el, hogy miért a Qlik® termékei fogják játszani a főszerepet az elkövetkező évek BI és önkiszolgáló adatelemzési, adatvizualizációs színpadán.
  • Best Practices Úszóleckék szekció => ismerje meg Ian Crosland, Dan English, Robert Tischler és mások interpretációjában az adatelemzés, adatvizualizáció, a BI iparági standard megközelítéseit.
  • Technikai Mélymerülés szekció => Az API-októl, a Qlik® GeoAnalytics-en át az ER, a BOT, a Python predikciókig és az NPrinting-ig - minden megtalálható technikai ebinárjainkban.