Teradata

Fedezze fel a Big Data-t a szokásos komplikációk és korlátok nélkül!

A Teradata kiválóan skálázható architektúrájával használva a QlikView-t hatalmas adatállományok BI feldolgozására, a felhasználó nagy teljesítményű adathozzáférést kap komplikált adatkinyerések, vagy adatsilók korlátai nélkül. Élvezheti a QlikView összes asszociatív kereső képességének előnyeit, az információk szabad felfedezésének örömét, nem beszorítva egy korlátozott adatállományba, vagy előre meghatározott kérdezési és válaszadási módokba. Mindezeken felül a Teradata adattárához csatlakozó alkalmazások természetesen a QlikView-tól megszokott mobil, social és kollaborációs élményt nyújtják.

Amit a Teradata felhasználó a QlikView-tól kap

  • Ad hoc vizuális elemzések végrehajtása adatbázis architektúra, vagy query nyelv ismerete nélkül
  • Valódi önkiszolgáló BI használata a Teradata alapvető biztonsági, kezelhetőségi és teljesítménybeli előnyeinek megtartásával
  • A Teradata adattárház közvetlen lekérdezése, az adatokról való helyi másolat készítésének szükségessége nélkül
  • A keresési eredmények automatikus gyorsítótárazása, az adattárház betöltési sűrűségének csökkentése érdekében
  • Relevancia és összefüggésrendszer meghatározása az adattárház és egyéb adatforrások, táblázatok adatai között
  • Migrációs útvonal képzése a gyakran használt kiegészítő adatforrások adatainak adattárházba migrálásához
  • Új elemzési app-ok és dashboard-ok létrehozása napok - és nem hetek, vagy hónapok alatt.

QlikView Direct Discovery

A rendkívül nagy adatállományokban való keresés hagyományosan kompromisszumot jelentett a teljesítmény és a rugalmasság között. Közvetlen keresés indítása az adattárházba automatikusan jelentette az elemzés adattárházban lévő adathalmazra korlátozott voltát. Az egyszerű in-memory megközelítések hatalmas adatrészek leválasztását igényelték. A QlikView Direct Discovery képessége azonban megszünteti ezeket a korlátokat azáltal, hogy egyidejűleg keres hatalmas adathalmazokban és teremt kapcsolatot a memóriába betöltött többi adatállomány adatainak szelekcióival és keresési eredményeivel.

További információkra van szüksége?