MS Dynamics Navision

QlikView & MicroSoft Dynamics NAV

A Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerhez kifejlesztésre kerültek olyan QlikView sablonok, amelyek az értékesítés, a kötelezettség- és követeléskezelés, a pénzügyi kontrolling, a készletgazdálkodás és a beszerzés adatainak elemzését teszik gyorssá, egyszerűvé, könnyen áttekinthetővé a QlikView-tól megszokott vizualitással.

Ezek a QlikView Quick Start Sablonok olyan alkalmazások, amelyek standard elemzéseket és riportokat tartalmaznak a MS Dynamics NAV rendszerben található közös analitikus domainekre és lehetővé teszik a felhasználók számára a MS Dynamics NAV rendszerben lévő adatok elemzésének gyors megkezdését.

A sablonok ETL scripteket tartalmaznak a NAV rendszerből történő adatkinyerésre, és felhasználói interface-t az adatok standard vizualizációjával.

QlikView-val létrehozott sablonok rugalmasak, lehetővé teszik új grafikonok vagy egyéb vizualizációk létrehozását és további adatforrások csatolását (akár a MS Dynamics NAV-ból, akár egyéb rendszerekből).

A sablonok oly mértékben standardok, hogy könnyedén kapcsolhatók a MS Dynamics NAV-hoz standard NAV implementációk esetében. Amennyiben speciális modulok kerültek kifejlesztésre különleges célokra, vagy a standard NAV funkcionalitásában módosítások történtek, akkor az ETL scriptek is módosítást igényelhetnek a sablonok megfelelő működése érdekében.