Informatica

A QlikView egyszerűsége és a big data

A vállalkozások kezdenek megbízni az Informatica erőteljes és remekül skálázható egységesített nagyvállalati integrációs platformjában, melynek lényege a virtuális és üzleti rendszerekből származó adatok elérése és integrálása. Az Informatica és a QlikView asszociatív in-memory plarformjának kombinálásával a felhasználók gyors, rugalmas, vizuális ad hoc elemzéseket és riportokat készíthetnek.

A QklikView többletet ad az Informatica PowerCenter használói kezébe

Teljes értékű adattárház

  • Teljes értékű adattárházat hozhat létre a felhasználók gazdag önkiszolgáló elemzési élményhez juttatása révén.

Gyors telepítés

  • Az egyedi, személyre szabott elemző és riportoló megoldásokat heteken, vagy akár napokon belül telepítheti a QlikView-val. Felgyorsíthatja és egyszerűsítheti az Informatica adatainak elemzését.

Könnyű használat

  • A QlikView a felhasználónak a használat, az informatikusnak pedig a menedzselés szempontjából rendkívül egyszerű megoldás. A felhasználók többsége kevesebb, mint egy óra tréning után kiválóan használja a QlikView-t.

Kiváló ár-érték arány

Azon igényből kiindulva, hogy egyetlen adatforrása legyen, sok vállalkozás adttárházat használ. Számos esetben azonban a befektetett energia nagy része nem térül meg az üzleti felhasználók számára készített jelentések előállítása és karbantartása által felemésztett idő miatt. Az Informatica PowerCenter számára fejlesztett QlikView konnektor tökéletes integrációt tesz lehetővé az Informatica ETL eszköze és a QlikView asszociatív in-memory platformja között. Biztosított a felhasználó centrikus interaktivitás, a "gondolat sebességű" asszociatív elemzés élménye. Heteken, akár napokon belül.

További információkra van szüksége?

                       

QSS Partner Kft.TM 2008 - 2022 | Adatvédelmi tájékoztató | Jogi nyilatkozat