Megoldásaink

SAP | Oracle | Salesforce | Teradata | Informatica

Számos olyan megoldást kínálunk, amelyek meglévő, működő vállalatirányítási rendszerek nehézkességeit küszöbölik ki, korlátait szabadítják fel. Alkalmazásukkal a vállalkozások és egyéb szervezetek döntései gyorsabbak, megalapozottabbak, 'adatvezéreltebbek' lesznek, költségeik csökkennek, nyereségességük nő. 

SAP

Igazítsa SAP-alapú döntéseit is az üzleti élet sebességéhez. Tegye lehetővé felhasználóinak, hogy adatelemzéseiket és dimenzió váltásaikat menet közben végezhessék. Törölje az idő, költség és bonyolultság szavakat az SAP és nem-SAP adatok elemzésének szótárából.

Tudjon meg többet »

Oracle

Felejtse el az Oracle rendszerből származó adatok kinyerésének és elemzésének időigényességét, költséges és bonyolult voltát. Ruházza fel munkatársait a kritikus helyzetekben is a saját elemzések alapján hozott gyors, de megalapozott döntés erejével.

Tudjon meg többet »

Salesforce

Javítsa CRM elemzéseit, üzleti átláthatóságát, és a Salesforce-ból és integrált külső forrásaiból származó adataival való munkájának eredményességét. Személyre szabott BI riportjai, dashboardjai, adatelemzései táplálkozzanak közvetlenül a salesforce.com alkalmazásokból.

Tudjon meg többet »