BI portfóliónk

Business Intelligence - Augmented Intelligence

BI - AI   

A korábbi rémes hangzású, és ugyanolyan rémes jelentésű Artifical Intelligence (AI - mesterséges intelligencia) vízióhoz képest rohamosan nő azok tábora, akik AI alatt Augmented Intelligence-t értenek, nagyjából az Augmented Reality mintájára.

Sokan próbálkoznak az értelmezésvel, de érthetően nincs még korrekt magyar megfelelője a kifejezésnek, de ha csak a szó szerinti fordításból indulunk is ki, az "Emelt Szintű Intelligencia" kifejezés átmenetileg alkalmazható lehet. A lényege, hogy a mesterséges intelligenciával szemben, amelynek víziójában a gépek elfoglalják a világot,

  az Augmented Intelligence továbbra is az embert tartja a döntési folyamat középpontjában, ahol intelligens gépek intelligens módon támogatják az embert.

A Qlik olyannyira magáévá tette ezt a filozófiát, hogy a Quonnection 2017-en nyilvánosságra hozott 2020 Vision & Roadmap programjában kiemelt forrásokat rendelt az ilyen irányú fejlesztések finanszírozására.

Business Intelligence - üzleti intelligencia

Ön is küzd a fontos üzleti kérdések megválaszolásával? Több időt tölt az adatok összegyűjtésével, mint elemzésével? Belefullad a jelentésekbe? Gondja van a felhasznált információk minőségével? Kénytelen a szükségesnél kevesebb adat, tény, információ birtokában meghozni döntéseit? Nehézkes a különböző forrásból származó adatok összegyúrása?

Igen? Akkor a Qlik Sense  Önnek készült! 

Qlik Sense - önkiszolgáló adatvizualizáció

A Qlik®

a vizuális analitikai piac piacvezető szállítója. Szerte a világon mintegy 35,000 vevője számára nyújt intuitív platform megoldásokat önkiszolgáló adatvizualizációkhoz, irányított analitikai alkalmazásokhoz, beágyazható analitikai és riportoló applikációk készítéséhez.

Bővebben »

Qlik® Sense

Önkiszolgáló adatvizualizáció

Vizsgáljon bármilyen egyszerű, vagy akár komplex adatokat, és olyan rejtett összefüggéseket fog felfedezni, amelyeknek még a létezésére sem gondolt.

Bővebben »

QlikView®

Irányított adatelemzés

Lásson az adatok mélyére! Fedezze fel a rejtett értékeket! Vértezze fel munkatársait az áttekintőképesség hatalmával! Adjon a kezükbe irányított analitikai alkalmazásokat!

Bővebben »

Qlik® Analytics Platform

Határtalan lehetőségek

Bármit könnyedén fejleszthet egyszerű vizuális montázsoktól a legösszetettebb, integrált web applikációkig. A fejlesztők álma valósággá vált.

Bővebben »

Qlik® Sense Cloud

Készítse el, majd ossza meg interaktív Qlik Sense applikációit a Qlik Sense Cloud-ban 5 főig teljesen ingyen. Nincs időbeli korlátozás, nincs tesztidőszak, nincs apróbetűs rész. Egy jelképes havi díj ellenében pedig korlátlan megosztási lehetőség birtokába jut. 

Próbálja ki most!

GeoQlik®

Piacvezető professzionális GIS kompnens, melyet kifejezetten a Qlik Sense és a QlikView számára fejlesztett ki a GeoQlik. Ez a térképészeti információs rendszer innovatív, hatékony térelemzési, helymeghatározási lehetőségeket biztosít a felhasználóknak.

Bővebben »

BINetwork

Tervezés: all-in-one adatintegráló és metadata kezelő platform
Riportolás: pixelhű jelentéskészítő környezet
Disztribúció: ciklikus, időzíthető, automatizált

Bővebben »

 

A Qlik-ről röviden

A Qlik® a vizuális analitikai piac piacvezető szállítója. Szerte a világon mintegy 35,000 vevője számára nyújt intuitív platform megoldásokat önkiszolgáló adatvizualizációkhoz, irányított analitikai alkalmazásokhoz, beágyazható analitikai és riportoló appok készítéséhez.

A legkülönbözőbb méretű, minden iparágban és bármely földrajzi helyen működő vállalkozások és szervezetek használják a Qlik-et vizualizációra, adatösszefüggések felfedezésére, adatokba való betekintésre - ennek eredményeként jobb döntéseket hoznak. A Qlik Business Intelligence a szervezet egyes tagjai által képviselt intelligenciát egyesíti és optimalizálja kollektív intelligenciává. A munkatársak lehetőségeinek bővítésére összpontosít ‐ hogy a szervezet minden tagja képes legyen meglátni és megérteni az adatokban rejlő összes történetet. 

A Qlik portfóliója három pilléren nyugszik ‐ mindhármat a Qlik szabadalmaztatott meghajtó technológiája működteti. A Qlik Sense a legújabb generációs vizuális analitikai eszköz, a QlikView, a már régen bevált és bizonyított analitikai és dashboard platform valamint a Qlik Cloud, az SaaS appok folyamatosan és gyorsan növekvő portfóliója
A Qlik® megváltoztatja az Ön világát.

Vissza >>