A BINetwork vállalkozást egy IT tanácsadókból álló, 15 éves aktív BI és data management gyakorlattal rendelkező szakértő csapat alapította.

Az olaszországi cég szoftver alkalmzásokat fejleszt és tanácsadó szolgáltatást nyújt. Megoldásaik olyan szoftver termékek, amelyek segítik a felhasználókat adataik intelligens automatizmusokkal való kezelésében. Rendszerintegrátorokból és IT specialistákból álló széleskörű szakértői hálózattal rendelkeznek nemcsak Olaszországban, de Európa számos országában is.

A alkalmazásaik magyarországi forgalmazója a QSS Partner Kft.

BIProject

BIProject egy "all-in-one" adatintegráló és metadata kezelő platform QlikView projektek számára. QlikView projektek telepítésének és kezelésének legintelligensebb módja. Több, mint egy egyszerű szoftver - QlikView projektjei fejlesztésének, követésének legújabb és legjobb módszere.

BIReport

Pixel-hű riportoló környezet QlikView jelentések készítéséhez és megosztásához.

Egyszerűen dolgozhat a wysiwyg szerkesztőben, használhatja a web kliens előnyeit a jelentések böngészőben való megjelenítéséhez, és élvezheti a gyors SQL szerver által felturbózott teljesítményt. A riportokat jogosultságokkal oszthatjameg e-mail, ultranet, vagy akár web böngésző útján.

Fő tulajdonságai

 • Riport varázsló
 • One-click riport export funkció az összes fő formátumba.
 • One-click azonnali küldési funkció
 • A jelentésekhez használható objektumok széles választéka
 • Szűkítsd & nyomtasd szelekciók
 • Grafikon és pivot tábla készítő varázsló
 • Al-riportok multiplikált QVW objektumokból való riportkészítéshez (akár különböző forrásfájlokból is)

 • Szkriptek engedélyezése speciális feladatok elvégzéséhez
 • Egyszerű riport-frissítő interfész (időzítéssel)
 • Riportok import/export funkciója
 • Ciklikusan generálható riportok ismétlődő jelentés-megosztásokhoz (intranet, e-mail)
 • Időzítés automatizált megosztásokhoz (futtatja és küldi)
 • Web kliens interfész riportok böngészőben való futtatásához

BIMail

A BIMail egy remek eszköz a QlikView riportok megosztásának kezeléséhez, időzítéséhez, ütemezéséhez. Ez az eszköz a kapocs az Ön QlikView alkalmazásai és a cégen belüli és kívüli végfelhasználók között. Lehetővé teszi, hogy Ön döntse el ki mit láthat, biztosítva, hogy minden információ a megfelelő felhasználóhoz jusson el.

A BIMail-lel Excel formátumban készítheti el és oszthatja meg jelentéseit, vagy akár egy korábban elkészített jelentést PDF formátumban is továbbíthat nem QlikView felhasználó munkatársainak, hogy dolgozhassanak az Ön információinak felhasználásával.

A BIMail folyamatok mindegyike automatizálható: ha rendszeresen kell ugyanazt a jelentést ugyanazon felhasználóknak elküldenie, csak közölje a BIMail-lel, és az alkalmazás gondoskodni fog Ön helyett az ütemezés szerinti rendszeres továbbításról.

Az információkat közvetlenül a forrásból veszi: nyissa meg a QVW fájlt, alkalmazza a szükséges szelekciókat, és küldje ki a jelentést a címlistára.

Az alkalmazásban az adatok dedikált mappákban tárolódnak: ha a csatolmány túl nagy lenne, nem kell, hogy túlzsúfolja címzettjei postafiókját, elég csak a tárolási linket elküldeni.

A BIMail másolatot készít a QVW fájl objektumairól, így nem szükséges a formulákat, kifejezéseket újradefiniálni.

A BIMail egyszerűen kezeli a dolgokat: nem kell aggódnia a rengeteg validáció, vagy egy esetleges adatvesztés miatt.