BARC felmérés 2018

A CP a világ piacvezetője - csúcsmegoldásokat ad

A Business Application Research Center (BARC) minden évben végez felmérést az éves terveket, előrejelzéseket készítő tervező szoftverek felhasználói körében arról, hogy az általuk használt megoldásokkal szemben milyen követelményeket, elvárásokat támasztanak, illetve azoknak milyen előnyei, pozitív jellemzői vannak.

A válaszokból kiderül, hogy jelenleg a prediktív tervezés, előrejelzés a csúcskövetelmény. A felmérés arra is rámutat, hogy olyan rugalmas, integrált megoldások iránt van elsősorban kifejezett igény, melyek vállalatcsoport szintű (korporatív) irányítási modellt adnak, és támogatják a gyors, áttekinthető döntéseket.

A Corporate Planning szoftver egyike volt azon 17 megoldásnak, amiket a felhasználók értékeltek. Büszkén tesszük közzé a felmérést, ami részletesen tartalmazza a CP megoldással kapcsolatos felhasználói véleményeket. Ezek alapján a CP moduljai a vizsgált 24 KPI-ból 15 esetében csúcsminősítést kaptak.

Összegző mágikus négyzet - a csúcson a Corporate Planner:

Az alábbi "éremtábla" mutatja, hogy a BARC éves felmérésében vizsgált 24 KPI-ból melyik az a 15(!), ahol a felhasználók csúcsminősítést adtak Corporate Planner termékeinek.

Néhány grafikon a jelentésből: