A Qlik hivatalos oktatói vagyunk

Egy BI termékhez kapcsolódó legfontosabb szolgáltatás az oktatás

A Qlik hatalmas erőforrásokat fordít a Qlik Sense és a QlikView működésének és működtetésének oktatásába. Saját szakembereiket, partnereik szakembereit és természetesen vevőik szakembereit is képezik.

Ez utóbbiak esetében a legfontosabb oktatási szempont az alkalmazások kezelésének, igény esetén készítésének készség szintű elsajátítása. Egy felhasználó akkor elégedett az alkalmazással, ha nem a használat hogyanjára kell koncentrálnia, hanem üzleti problémájának a Qlik Sens-szel, és a QlikView-val való sikeres megoldására. Ennek a vevői elégedettségnek függvénye, hogy egy termék képes-e piacvezető lenni, vagy hátra szorul a versenyben. Megfelelő szinten termel-e bevételt a gyártójának és forgalmazójának, vagy a terméklistán is csak a "futottak még" kategóriába tartozik.

Ez a rövid magyarázata annak, hogy a Qlik sokáig miért nem adta ki a kezéből az oktatást.

A növekedés azonban megkövetelte, hogy a világ különböző pontjain működő Qlik partnerek is bekapcsolódjanak a vásárlók képzésébe. Ezért a Qlik kidolgozott partner-cégei számára egy rendkívül szigorú belső oktatási és számonkérési rendszert. Az ebben a rendszerben kiképzett szakértők azután jogosítványt kapnak a vevők szakembereinek képzésére.

Magyarországon egyedül a QSS Partner Kft rendelkezik ATP (Authorized Training Partner) minősítéssel

Qlik Sense tréningjeink 2+3 naposak, így a résztvevők nem egyszerre 5 napig vannak távol a munkából.

  • 1.-2. nap - Vizualizáció készítése a Qlik Sense-szel
  • 3.-5. nap - Adatmodellezés a Qlik Sense-szel

A Qlik online biztosítja az oktatáshoz szükséges feltételeket a tréning során, a résztvevőknek előre le kell tölteniük gépükre a Qlik Sense Desktop-ot.

Az időpontok és az oktatás helyszíne a résztvevők igényei szerint alakíthatók.

Optimális létszám 5-6 fő, maximum 10 fő javasolt. 2-3 fő (vagy kevesebb) esetén a tréning nem gazdaságos, de más cégek szakemberinek bevonásával érdemes lehet megtartani.

Jelezze oktatási igényét, miután megkaptuk, rövid időn belül felhívjuk a részletek tisztázása és egyeztetése céljából: