GPU
Grafikus Processor Unit

Adatok tonnáit kell elemeznie?

A megoldás: SQream DB - a Terabyte-ok és Petabyte-ok adattárháza

Töltse be és elemezze 100x gyorsabban adatait!

Hogy mi a SQream DB? 90 másodpercben megmutatjuk:

A SQream DB egy teljes funkcionailtású, GPU-gyorsított adattárház, amely képes szinte bármilyen komplex keresés kezelésére.

A SQream egy adatbázis motor, avagy adatbázis szerver, és attól válik adattárházzá, hogy speciálisan idősoros adatokat töltenek bele speciális struktúrában azaz csillagsémában: ténytáblához kapcsolódó dimenzió táblák szerkezetben.

Egy adattárházban lehet több csillagséma is, melyek a dimenzió táblákat akár közösen használják. A dimenzió táblákhoz kapcsolódhatnak további részletező dimenziók, ha ez több szinten történik, akkor alakul ki a hópehely séma.

Az ilyen adatszerkezeteket szeretik a különféle BI eszközök, köztük az általunk forgalmazott Qlik eszközei is. 

A QlikView és a Qlik Sense a beépített QIX engine sajátosságai miatt azt szereti, ha egy QlikView illetve QlikSense dokumentumba egy csillagséma van beletöltve, különben szintetikus kulcsokat képez, ami csökkenti a hatékonyságot. 

A SQream DB minden olyan képességgel rendelkezik, ami elvárható egy relációs adatbázis rendszertől, mint pl. egy átfogó ANSI SQL támogatása. Bárki képes használni a SQream DB-t adatbetöltésre, tárolásra és elemzésre 100x gyorsabban, mint bármelyik másik adattárházat.

Felkeltettük érdeklődését?

Keressen bennünket! Töltse ki az alábbi rövid kérdőívet, hogy mi is felkészülhessünk a megbeszélésre.